Rólunk

Történetünk, filozófiánk, szenvedélyünk

A levesek világa..a világ levesei

 > Az ötlet: a lehető legegyszerűbb. Mi az, amit meg lehet oldani egy 15 négyzetméteres konyhában és mindenki lájkolja..? Mi az, ami felmelegít, laktat, feltölt, de nem redbull, egészséges és nem porból, ízfokozóval és egyéb “nélkülözhetetlen” hozzávalókkal készül, hanem friss alapanyagokkal. Ha még nem kapiskálod, akkor eláruljuk: mi a levesre gondoltunk.

 > Egyszerű, mert nem kell hozzá sok minden, hogy egy igazán fincsi leves készüljön. Néhány zöldség – lehetőleg szezon – , esetleg husi, fűszerek és némi affinitás. Írhattam volna még egy féloldalnyi nyálas szöveget, hogy szív meg lélek(ami persze szintén nélkülözhetetlen), de mivel ételről beszélünk, nem ragozom tovább. Ha még nem akadt volna papírpohár a kezedbe, amibe nem cukros üdítő lötyögött, akkor itt az ideje kipróbálnod milyen érzés egy hideg téli napon kesztyű helyett levessel melegíteni a kezed, útközben vagy éppen megállva két percre. Hamarabb megoldódik egy üres gyomor problémája, mint bármelyik gyorséttermi burgerrel és még egészségesebb is..

 > Ha mindez nem elég és édesebb dolgokra is vágysz, akkor választhatsz magadnak házi készítésű sütijeinkből, napi főételekből, grillezett bagettekből, amit ugyanúgy elvihetsz magaddal, mint a cézár sali variációinkat. Ami biztos, hogy 2012. november 19-én, hétfőn 11 órakor megnyitottuk Kecskemét első levesbárját a Piramis Udvarházban. Ha nem tudod merre keress minket, csak gyere a központi buszpályaudvarhoz a Malom bevásárlóközpont melletti udvarba és menj az orrod után!

Marina és Zoló
Close Menu